Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap + VEEGO weekendväska
Dölj

Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap
+ VEEGO weekendväska
– Spara 777 kr

Magazine Cover Magazine Cover
846,80 kr
69,50 kr
+ 39,50 kr i porto och exp.
Spara 777 kr!
  1. 14 dagars öppet köp
  2. Ingen bindningstid
  3. Tidningen levereras portofritt

VEEGO weekendväska

En weekendväska är alltid praktisk. Den är bra till långhelger, den är det perfekta alternativet till handbagageväskan på flyget och kan till och med användas som träningsväska.

Söker du efter en snygg och tålig väska i bra kvalitet är den här snygga weekendväskan från VEEGO ett lysande val. Den är snyggt designad i högkvalitativa, solida material som gör att den fungerar perfekt både som weekendväska och som resväska på långresor.

Väskan är utrustad med rejäla remmar och en kraftig dragkedja samt en liten utvändig ficka. En riktigt bra och rymlig väska med praktiska detaljer som gör weekendresan eller semestern lite enklare.

Värde: 699:-

Andra erbjudanden från Illustrerad Vetenskap

Se alla erbjudanden från Illustrerad Vetenskap

Välkommen till vetenskapens fantastiska värld!

Tidskriften Illustrerad Vetenskap är perfekt för dig som är nyfiken av naturen. I varje nummer kan du läsa rykande färska nyheter från vetenskapens frontlinje, fascinerande artiklar om ingenjörernas största bedrifter och vetenskapliga förklaringar om världen runt omkring oss – allt presenterat på ett intelligent, snyggt och underhållande sätt som passar alla.

Med en prenumeration på Illustrerad Vetenskap får du din tidning i brevlådan portofritt var tredje vecka. Och mycket mer. Till exempel kan du läsa din tidning online, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg, hitta bra erbjudanden i vår webbshop och få rabatt på våra spännande resor.

Jag och hela redaktionen på Illustrerad Vetenskap önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Sebastian Relster

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap
+ VEEGO weekendväska – Spara 777 kr

846,80 kr
69,50 kr
+ 39,50 kr i porto och exp.
Spara 777 kr!